Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال گفت: با توجه به ایجاد شبکه شاد دانش‌آموزی، تعاملات برای حمایت از ۲۰ استارت‌آپ با وزیر آموزش و پرورش انجام شد تا در این حوزه استارت‌آپ‌های قوی‌تری داشته باشیم.

مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، گفت:  پارک علم و فناوری، صنعت و معاونت علمی منابعی را برای تشویق استارت‌آپ‌ها در نظر گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین معاونت علمی مبالغی را به مرکز نوآوری کمک می‌کند تا آن‌ها در غالب هزینه‌های سیدمانی به استارت‌آپ‌ها تسهیلات ارائه دهند.

محمدی ادامه داد: هنوز آیین‌نامه ارائه تسهیلات به استارت‌آپ‌های موجود در مراکز نوآوری دیجیتال تدوین نشده است، اما معاونت علمی ریاست جمهوری معمولا بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان هزینه‌های سیدمانی اولیه ورود شرکت‌های استارت آپ را می‌‎دهد، اگر موفق باشند در ادامه کار آن را تبدیل به گرنت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در مدت کرونا معاونت علمی و فناوری چند کار مهم را انجام داده است؛ تصریح کرد: برنامه‌ای تحت عنوان کرونا پلاس ایجاد و ارزیابی‌های ۶۰۰ شرکت که در آن‌ها حضور یافته بودند، انجام شد. به طوری که از میان آن‌ها ۳۸۰ شرکت مورد تایید قرار گرفتند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال افزود: از میان ۳۸۰ شرکتی که تاییدیه گرفته‌اند ۲۸۰ شرکت حمایت مالی شده‌اند و بین ۵۰ تا ۱۵۰ میلیون تسهیلات قابل تبدیل به گرنت دریافت کردند. در نهایت مابقی این شرکت‌ها نیز حمایت‌هایی در غالب ۱۰ میلیون تومان در غالب سوبسیت دریافت می‌کنند تا از یکسری زیرساخت‌ها و سرویس‌های بازار یابی استفاده کنند.

محمدی با بیان اینکه تعاملات برای حمایت از ۲۰ استارت آپ با وزیر آموزش و پرورش انجام شده است؛ تصریح کرد: با توجه به شبکه شادی که اتفاق افتاده است در راستای استارت آپ‌هایی که در حوزه آموزش هستند با آموزش و پرورش هم همکاری کرده‌ایم به نحوی که اگر در مهر ماه به مشکل برخورد کردیم بتوانیم در این حوزه استارت آپ‌های قوی داشته باشیم.   تاسیس اولین پارک علم و فناوری اقتصاد دیجیتال محمدی تاکید کرد: معاونت علمی و فناوری با همکاری وزارت ارتباطات قصد دارد اولین پارک فناوری اقتصاد دیجیتال را در مجاورت پارک پردیس در فضای به بزرگی نزدیک به ۲۸ هزار هکتار کلنگ زنی کند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال در پایان خاطرنشان کرد: طرح دیگری را نیز از دوهفته آینده آغاز خواهیم کرد در ادامه کرونا پلاس تحت عنوان استارت‌آپ پلاس که این طرح برای حمایت از شکل‌گیری و رشد استارت‌آپ‌های فناوری محور حوزه‌های هوش مصنوعی و ... ایجاد شده است. مجموعه‌ای از حمایت‌ها برای این دسته از شرکت‌ها در نظر گرفته شده است تا در یک مکانیزم ارزیابی شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مهدی محمدی معاونت علمی و فناوری پارک علم و فناوری اقتصاد دیجیتال استارت آپ شرکت های دانش بنیان برای حمایت استارت آپ آموزش و پرورش استارت آپ ها معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟