Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرحناز فتحی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مراکز جامع سواد- مهارت خاص برای اولین بار در کشور از سوی معاونت سوادآموزی استان زنجان در حال تدوین است که با تحقق این مهم مهارت‌های قشرهای خاص در حوزه های شغلی، فنی و آموزشی ارتقا خواهد یافت.

وی اضافه کرد: در این مراکز منابع مالی، فضا و مخاطبان از مولفه‌های مهم بوده لذا باید در کنار مهارت­‌های ۴۰ گانه و ۱۰ مهارت عمومی، با ارتقای دانش فرهنگی در زمینه افزایش مهارت‌های کسب و کار، اشتغالزایی و اقتصاد محوری حرکت کرد و برای پیشبرد سیاست­ های اجرایی معاونت سوادآموزی در مراکز یادگیری محلی، مدیران این مرکز، روسا و کارشناسان نواحی و مناطق  نقش موثری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول ادامه داد: یکی از مهمترین دغدغه های معاونت سواد آموزی، پیوند آموزش دوره های سوادآموزی با آموزش های مهارتی در حوزه خوب زیستن و یادگیری مهارت های مختلف است، به دلیل آنکه  اغلب مخاطبان حوزه سواد آموزی، قشر ضعیف و محروم جامعه به ویژه از لحاظ فرهنگی و آموزشی هستند.

وی اظهار داشت: بنابراین به منظور پیوند مهارت خواندن و نوشتن با درست زندگی کردن و ارتقاء شاخصه های خوب زیستن، احساس عزت نفس و اعتماد به نفس با محوریت فعالیت مراکز یادگیری محلی و اولویت های معاونت سواد آموزی در استان راه اندازی مراکز یادگیری مشارکتی و غیردولتی باید در دستور کار مناطق مستعد و دارای ظرفیت قرار گیرد.

فتحی افزود: یکی از مهمترین شاخصه های توسعه یافتگی هر جامعه ای، توجه به حوزه های علمی، آموزشی و مهارتی افراد آن جامعه است و امروزه مفهوم واقعی آموزش در علم با مهارت معنی می یابد که مراکز یادگیری محلی نیز با این رویکرد در حال خدمات دهی در حوزه آموزش دانش و مهارت هستند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: بر این اساس در شرایطی که نظام آموزشی رسمی در برگزاری آزمون ها به شکل حضوری تعطیل بود، اما حوزه سواد آموزی در سراسر استان با وجود تمام محدودیت های ناشی از شیوع کرونا، تلاش کرد با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی آزمون های پایانی دوره های سواد آموزی را به نحو احسن برگزار کند.

وی خاطرنشان کرد: کارشناسان حوزه سوادآموزی در خط مقدم آموزش‌های غیررسمی تلاش های فراوانی را در راستای صیانت از حریم سلامت و آموزش سواد آموزان انجام دادند که این تلاش جهادی قابل تقدیر است.

برچسب‌ها مدارس سواد آموزی سازمان نهضت سوادآموزی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سواد آموزی سازمان نهضت سوادآموزی زنجان مدارس سواد آموزی سازمان نهضت سوادآموزی زنجان مراکز یادگیری معاونت سواد سواد آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۷۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند گفت: در سال ۱۴۰۲ هزار و ۵۰۰ بانوی بیرجندی در ۱۹ گروه هدف آموزشی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند، حداقل یک مهارت جدید فرا گرفتند.


خانم طالبی افزود: سال گذشته ۱۱۶ دوره آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند برگزار که در مجموع برای متقاضیان، ۱۹۲ هزار و ۱۴۶ نفر ساعت آموزش اجرا شد.


وی گفت: در این مرکز ۵ کارگاه آموزشی در حرفه‌های صنایع چوب، صنایع چرم، گوهر تراشی، هنر‌های تجسمی و هنر‌های نمایشی دایر است که در آن در مجموع بیش از ۳۰ حرفه‌ی آموزشی بنا به تقاضای مهارت آموزان اجرا می‌شود.


رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند افزود: در سال گذشته به ترتیب، دانش آموزان، متقاضیان مهارت آموزی و زنان خانه دار، بیشترین شرکت کننده در بین گروه‌های هدف مهارت آموزی بوده اند.


طالبی از راه اندازی فروشگاه و نمایشگاه دائمی مهرتاش در سال گذشته در این مرکز یاد کرد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولید شده کارگاه‌های آموزشی و همچنین محصولات کارآموزان مرکز که در خانه مشغول به تولید هستند عرضه می‌شود.


در این مکان علاوه بر فروش محصولات، سه غرفه در اختیار کارآموزان توانمند دوره‌های آموزشی قرار داده شده تا در تولید سفارشات تبصره ۷۵ این مرکز را همراهی کنند.

                                                                                     

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای