Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: این نهاد در حوزه فعالیت های آموزشی خود می‌تواند نقش عمده‌ای در تحقق شعار جهش تولید ایفا کند.

انسیه صالحی در آستانه فرا رسیدن چهلمین سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: محور اصلی فعالیتهای حوزه معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی از ابتدا تا امروز ارائه آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت بوده و علی‌رغم اینکه عمده فعالیت معاونت آموزشی در این حوزه متمرکز است، در بازه‌های مختلف فراز و فرودهایی نیز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در سال های اخیر تاکید جهاد دانشگاهی بر تمرکز فعالیت‌های معاونت آموزشی و فعالیت آموزشی واحدهای جهاد دانشگاهی بر آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت بوده است، افزود: با توجه به اهداف و برنامه‌های جهاد دانشگاهی، مزیت این نهاد ارائه آموزش‌های تخصصی مبتنی بر نیاز جامعه و صنعت محسوب می شود.

صالحی اظهار کرد: از اواخر سال 91 و اوایل سال 92، این رویکرد در جهاد دانشگاهی بسیار عملی‌تر شد و با یک نگاه اجمالی ، رشد فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان مرکزی در حوزه آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت مشهود و معنی‌دار است.

وی گفت: برنامه‌ای که در حال حاضر  از سوی معاونت آموزشی به بیرون و درون سازمان ارائه می‌شود، پکیج متنوعی از فعالیت‌های مختلف آموزشی است، بخش از این مجموعه، شامل حوزه آموزش‌های مهارتی و تخصصی کوتاه‌مدت است که در دو بخش آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت عمومی و آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت سازمانی ارائه می‌شود. هم اکنون فعالیت های آموزش تخصصی در مراکز شماره یک و دو اراک و همچنین مراکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شهرستان ساوه و شهرستان محلات در حال انجام است .

صالحی اظهار کرد: این فعالیت‌ها در سال جاری با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک شاهد عقد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های مختلف با دستگاه‌های اجرایی استان باشیم. موضوع مهم در این خصوص هم‌گرایی و اتفاق نظر در این واحد در استفاده از ظرفیت‌های همه واحدها برای توسعه آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت است.

وی با اشاره به شعار امسال که "جهش تولید"  اعلام شده است، گفت: در مسیر تحقق این شعار، تمرکز خوبی بر معاونت آموزشی انجام شده است، شعار امسال در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است که در سال‌های گذشته مقام معظم رهبری به آن اشاره داشتند، اما امسال کلیدواژه تولید نیز به آن افزوده شد و ما احساس کردیم در حوزه مسئولیت‌های معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی، می‌توانیم تا پایان سال نقش عمده‌ای در تحقق این شعار داشته باشیم.

صالحی افزود: در برنامه‌های معاونت آموزشی به دو کلیدواژه "اشتغال" و "تولید" توجه شده است، اگر به حوزه‌های فعالیت و ارائه خدمات معاونت آموزشی نگاهی داشته باشیم، شاهد  برخی تفاوت‌ها با دیگر مراکز ارائه‌دهنده خدمات آموزشی می‌شویم؛ به‌طور مثال آموزش‌های حوزه پزشکی در دیگر مراکز استان نیز ارائه می شود، اما وجه تمایز جهاد دانشگاهی نسبت به دیگر مجموعه‌ها این است که دوره های آموزشی ارائه شده در مراکز آموزش تخصصی به صورت کاربردی و عملی ارائه می شود و آموزش های این نهاد قابلیت اشتغالزایی را نیز برای فراگیران دارا هستند که نمونه ملموس و عینی آن دوره‌های کمک‌پرستاری بود که تعداد زیادی از شرکت کنندگان پس از طی دوره درمان توسط مراکز درمانی بکار گرفته شدند.

وی برگزاری دوره‌های کمک‌پرستاری را از این لحاظ که اکثر فراگیران این دوره‌ها جذب بازار کار شده اند، نقطه عطفی در  فعالیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی دانست و گفت: با توجه به نیاز بیمارستان‌ها و سیستم درمانی به حضور کمک‌پرستاران، این فراگیران پس از گذراندن دوره ارائه شده در جهاد دانشگاهی، از سوی مراکز درمانی بکار گرفته می‌شوند.

وی اظهار کرد: هم اکنون نیز معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در حال پیگیری اخذ مجوز تاسیس مرکز  آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است که این مهم تقریبا به مراحل پایانی نزدیک شده و تا پایان این ماه این مجوز به نام جهاددانشگاهی استان مرکزی صادر خواهد شد و متعاقب آن این معاونت با تلاش مضاعف دوره های بیشتر و کاربردی  تری را در این حوزه ارائه خواهد کرد.

صالحی گفت: در کنار آموزش‌های اشتغال‌محور، تفاهم‌نامه‌هایی هم با دستگاه‌های اجرایی منعقد کرده‌ایم و با شرکت در جلسات متعدد با مدیران دستگاه های اجرایی  و عرضه توانمندی‌های جهاد دانشگاهی، آموزش‌های تخصصی ضمن‌خدمت برخی دستگاه‌ها به جهاد دانشگاهی واگذار شده است، به ‌طور مثال اداره‌کل راه و شهرسازی استان آموزش‌های فنی و مهندسی خود را به جهاد دانشگاهی واگذار کرده یا سال گذشته عمده آموزش‌های مربوط به ارتقاء پایه مهندسین سازمان نظام مهندسی استان به جهاد دانشگاهی محول شده است.

وی اظهار کرد: اعتماد میان جهاد دانشگاهی و سازمان‌های مختلف در ارائه آموزش‌های تخصصی بدلیل رعایت استانداردهای آموزشی در جهاد دانشگاهی است. ارائه خدمات آموزشی به سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی یک زمینه دیگر از فعالیت‌های حوزه آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی است و تلاش می‌کنیم امکانات سازمان را به نحوی مدیریت کنیم که بتوانیم این آموزش‌ها را به نحو مؤثری گسترش دهیم.
 

صالحی با بیان اینکه مزیت جهاد دانشگاهی برای دستگاه‌های اجرایی و متقاضیان دوره‌های آموزشی این است که همه امکانات و ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی قابلیت ارائه برای فعالیت‌های آموزشی را دارند، افزود: اجرای سیاست هم‌افزایی و به اشتراک‌گذاری امکانات و ظرفیت‌ها در این نهاد عنصری کمک کننده به ارائه خدمات بهتر است و همه اعضای جهاد دانشگاهی از توسعه فعالیت‌های این نهاد حمایت می‌کنند.
 

وی گفت: در جهاد دانشگاهی از سال 59 فی الواقع کارهای عمده و بزرگی صورت گرفته است، اهداف و آرمان‌های جهاد دانشگاهی همواره منطبق بر آرمان‌ها و شعارهای انقلاب اسلامی بوده و کارنامه این نهاد، هم در سطح دانشگاه‌ها و هم در سطح جامعه روشن است. در سال‌های اخیر به ‌دلیل مشکلات اقتصادی در سطح کشور و تغییر سیاست‌ها در سطح کلان، گاهی مسیر حرکت جهاد دانشگاهی با کُندی یا انحرافاتی از شعارها و آرمان‌ها مواجه شده اما همواره خط اصلی خود را حفظ کرده است. در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی بر آن هستیم که با بهره مندی از نیروهای متخصص جهادی و با نگاه به نیازهای جامعه که اکنون گرفتار فشارهای اقتصادی و بیکاری است با ارائه آموزش‌های مهارتی  و اشتغال‌زا در  قالب آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی گامی در جهت رفع مشکلات برداریم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی آموزش آموزش های تخصصی کوتاه مدت آموزشی جهاد دانشگاهی دانشگاهی استان مرکزی معاونت آموزشی جهاد جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی دستگاه های اجرایی فعالیت های آموزش جهاد دانشگاهی ارائه آموزش ارائه می شود حوزه آموزش دستگاه ها فعالیت ها دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام عملی برای جهش تولید

دیدار کارگران شریف و زحمتکش کشورمان با رهبر معظم انقلاب، رهاورد جدیدی از هدایت‌های معظم‌له درخصوص تحقق شعار سال داشت:
– برای رسیدن به افق روشن آینده تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کنید.
– کارگران رکن جهش تولید در کشور هستند.
– صاحب‌نظران اقتصادی در دولت و خارج دولت راه‌های فراوان مشارکت در تولید را به مردم نشان ‌دهند.
– مسئولان کشور، راه مشارکت آسان را فراهم کنند.
برای تحقق این رهنمودها می شود راه‌های زیر را رفت و به نتیجه رسید :
۱- ما برای تحقق شعار کلیدی جهش تولید با مشارکت مردم دو قانون دقیق و عملی داریم.
قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار مصوب ۱۳۹۰ و یکی هم قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور.
اگر رئیس جمهور محترم روی اجرای این دو قانون تمرکز و از طریق مدیریت خوب معاون اول تمامی مواد آن را پیگیری کنند گامی حیاتی برای تحقق شعار سال برداشته خواهد شد.
در این دو قانون وظایف کلیدی برای دولت و بخش خصوصی از طریق اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور تعریف شده است که می توان به رهنمودهای رهبری را از طریق عملیاتی کردن این وظایف عمل کرد.
ماده ۱۱ این قانون اشاره به تشکیل یک پارلمان بخش خصوصی تحت عنوان شورای گفت‌وگو دارد. فهرست ریزی را تحت عنوان وظایف این پارلمان ارائه داده است که می تواند همه موانع جهش تولید را یکجا بردارد.
اعضای این پارلمان عبارتند از وزیر یا بالاترین مقام دستگاه اجرایی که موضوع مانع تولید به آن دستگاه مربوط می شود.
تشکل‌های اقتصادی سراسر کشور و نمایندگان آنها در اتاق بازرگانی عضو این پارلمان هستند.
ماده ۱۳ در هر یک از استان‌ها می‌گوید: استاندار با همکاری رؤسای اتاق‌ها در استان شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی را به ریاست خود تشکیل دهد و وظایف محوطه در قانون را عملیاتی کند.
۲- به نظر می رسد رئیس جمهور محترم با تشکیل یک پایگاه اطلاع‌رسانی در دبیرخانه مشترک دائمی در شورای گفت‌وگو یا پارلمان بخش خصوصی با مدیریت و مسئولیت بخش خصوصی گزارشات اجرایی برای تحقق شعار سال را به عنوان اولین گام پیگیری و حل مشکلات را یک به یک با زمان‌بندی در این پایگاه رصد کند.
۳- دولت با پرهیز از تصدی‌گری و مبارزه با رانت‌خواری‌ها در تعارض منافع بین دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی اگر به نفع تولید در بخش خصوصی تمایل پیدا کند، مشوقی برای کارآفرینی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها خواهد بود.
بی‌تردید مشارکت موفق مردمی در داخل، رهگشای مشارکت مردمی از سوی ایرانیان خارج از کشور نیز خواهد بود.
۴- باید یک نگاه نو در بانک‌ها و بیمه‌ها به عنوان یک علامت مثبت برای دادن تسهیلات پیدا شود. دولت این نگاه را تضمین و حمایت کند.
این نگاه می تواند اندوخته‌های طلا و ارز را از پستوی خانه‌ها و صندوق امانات در بانک‌ها به سمت تولید بیرون کشد.
رهبری معظم در همین دیدار از عدم اجرای سیاست‌های کلی تامین اجتماعی گله کردند ،
اگر این سیاست‌ها اجرا شود کارگران به آینده شغلی خود امیدوار می شوند.
همچنین این گله در مورد عدم هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید به نوعی بیان شد.
۵- رئیس جمهور عزیز عزم خود را جزم کند به عنوان فرمانده اصلی اتاق جنگ اقتصادی، گام‌های عملی برای کوچک کردن و تصدی‌گری دولت از طریق پارلمان بخش خصوصی بردارد.
یک تیم پای کار از مسئولین دولت و بخش خصوصی را برای تحقق شعار سال تجهیز و تشجیع کند و از آنها هر ۱۰ روز یک بار گزارش بخواهد و در پایان نیم سال اول یک جمع‌بندی از رسیدن به قله های جهش تولید با مشارکت مردم ارائه دهد.

 

دیگر خبرها

  • گام عملی برای جهش تولید
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم