Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد قادری مسئول واحد آموزش معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیح دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: اولین دوره مجازی افرا به همت معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی در آذر و دی ماه 99 برگزار شد.

وی افزود: دوره­ افرا ابتدا به دنبال شناخت مسائل کشور بوده و سپس با بیان روش­های مناسب جهت ارائه راهکار برای رفع یا بهبود آن مسائل تلاش می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش­ پژوهان این دوره ضمن آشنایی با مسائل حوزه­ فنی ­مهندسی، با نمونه­ های موفق این حوزه نیز آشنا شده و توانمندسازی، مهارت افزایی با رویکرد تشکیل هسته ­های پژوهشی را در طول دوره آموزش خواهند دید.

قادری تاکید کرد: دوره افرا در مورد حوزه ها­ی تخصصی هر صنعت مثل اجزای صنعت مورد نظر، رشته ­های مرتبط با آن صنعت، ارتباط بین رشته­ ها، صنایع وابسته، مدل ورود به صنعت و ...  به صورت کلی و ماکروسکوپی محتوا را منتقل می کند.

وی تاکید کرد: همچنین با رویکرد مساله محوری بسیج دانشجویی که در سالیان اخیر اتخاذ شده مسائل اولویت دار هر صنعت توسط اساتید چهره کشوری و متخصصان صنعتی ارائه می شود.

مسئول واحد آموزش معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیح دانشجویی اظهار داشت: در حوزه­ های تخصصی مسائل مورد نیاز کشور و مشکلات موجود صنعتی در دو حوزه­ی نظری (پژوهشی) و عملی (کاربردی) بررسی شده و عناوین تمام مسائل صنعت بیان شده و مسائلی که از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و با توجه به نیاز کشور در اولویت هستند به صورت مفصل شرح داده میشود.

وی گفت: از جمله برجسته ترین بخش‌های دوره افرا، حضور چهره‌های موفق صنعتی، مراکز و پژوهشگران فعال و با تجربه در دوره‌ و روایت به نتیجه رسیدن پروژه‌های مختلفی که طی سال‌های گذشته انجام داده‌‌اند باعث شد تا دانشجویان این توانایی را در خود ببینند که همانند این پژوهشگران موفق که اکثرا هم سن و سال خودشان هستند این مسیر را طی کنند و پروژه‌های خود را به نتیجه برسانند.

قادری ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری دوره‌ مجازی افرا توانمندسازی افرادی است که به تازگی وارد عرصه پژوهش شده‌اند این توانمندسازی به صورت مهارتی در زمینه های مختلف انجام می­ شود که در این دوره مهارت پروپوزال نویسی که از نیازهای ابتدایی هر پژوهشگری هست توسط دکترقناد زاده به مخاطبان دوره افرا آموزش داده شد.

وی گفت: به منظور درک فضای واقعی جامعه و با استفاده از مهارت‌هایی که در دوره آموزش داده شد چالش‌های پژوهشی مختلفی طراحی شد که پژوهشگران از این طریق علاوه بر اینکه استفاده از مهارت‌ها در واقعیت را درک میکنند، راه و روش به نتیجه رساندن یک کار پژوهشی آشنا می شوند.

مسئول واحد آموزش معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیح دانشجویی افزود: به دلیل محدودیت های کرونایی این دوره به صورت آفلاین برگزار شد. بسیاری از پژوهشگران به دلیل مواجه جدیدی که با مسائل پیشروی صنایع مختلف داشتند سوالات مختلفی در ذهن آنها شکل گرفته بود لذا در انتها نشست آنلاینی با پژوهشگران و کارشناسان هر حوزه برگزار شد تا پژوهشگران سوال های خود را بپرسند و تا ابهامات مربوط به مطالبی که مطالعه کرده بودند برطرف شود

قادری ادامه داد: اساتیدی برجسته کشوری مانند دکتر جهانگیریان معاون وزیر و رئیس سازمان هواپیمایی کشور، دکتر امیر جعفرپور معاون دفتر صنایع حمل و نقل وزارت صمت، سردار احمدی میانجی دبیر سابق قرارگاه اقتصاد مقاومتی ستاد کل سپاه، دکتر خراسانی هیئت علمی پژوهشکده صنایع رنگ ایران و دکتر قنادزاده عضو ارشد مذاکره با هیئت های تجاری بین المللی از جمله اساتید این دوره بودند.

وی تصریح کرد: تعداد ثبت نام کنندگان در این دوره 1724 نفر بود که که 437 نفر در حوزه نفت و گاز، 455 نفر در حوزه فناوری اطلاعات، 486 نفر در حوزه هوافضا، 282 نفر در حوزه حمل و نقل و 196 نفر در حوزه پلیمر شرکت کردند که 82 درصد آقا و 18 درصد خانم بودند.

مسئول واحد آموزش معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیح دانشجویی گفت: دوره علمی افرا هم اکنون آخرین مراحل خود را طی می کند. آزمون و چالش پژوهشگران در دو سطح نگارشی و فنی و علمی در حال ارزیابی است که پس از بررسی طرح نامه ها از ایده ها و طرح های برتر در مراسم اختتامیه تقدیر به عمل آماده و از آنها تا سقف 40 میلیون تومان حمایت خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری پژوهش سازمان بسیج آموزش نفر در حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۰۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان