Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@17:59:46 GMT

معاونت اقتصادی در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شود

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۳۴۹۲۴

معاونت اقتصادی در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز ( سه شنبه ۲۷ مهرماه) مجلس شورای اسلامی، علی یزدی‌خواه نماینده مردم تهران در نطق میان دستور گفت: هفته وحدت ابتکار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، خط پایانی بر تلاش سرویس های جاسوسی استعمارگر پیر و خرفت انگلستان و همپالگی هایش در ایجاد اختلاف بین مذاهب بود. درود خداوند متعال بر آن پیر سفرکرده و قافله شهیدان و بر تربیت شده اندیشه اسلامی در وحدت حاج قاسم سلیمانی که بذل جان خویش دکترین شیعه را در کمک به اهل سنت و به پیروان مسیحیت و یزدی ها و غیره ثابت کرد درود خداوند متعال بر ناخدای کشتی انقلاب و پرچم دار علم وحدت بین فرق اسلامی مقام معظم رهبری، آری میلاد پیامبر مهربانی ها و همچنین سلاله پاکش حضرت امام جعفر صادق بر شما و اهل عالم مبارک باد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس بیان کرد: قبل از هرگونه سخنی از سوی ۱۰۰ هزار فرهنگی و معلم مراتب قدرشناسی و اهتمام مجلس یازدهم را به موضوع رتبه بندی عرض می کنم، آموزش و پرورش سنگ بنای توسعه و پیشرفت کشور است هر گونه سرمایه گذاری و توجه به این حوزه مستقیم در توسعه پایدار کشور نقشی بی بدیل دارد اما دریغ از توجه لازم. به چند نمونه بارز اشاره می کنم در سند تحول بنیادی آموزش و پرورش مصوبه سال ۹۱ در کنار نزدیک صدها راهکار برای بهبود شرایط آموزشی، کنکور، عدالت آموزشی، کاهش حجم کتب درسی، کاهش ساعات درس هفتگی، تقویت ورزش، موضوع مهارت های زندگی، موضوع رتبه بندی نیز مورد توجه و تذکر قرار گرفته است.

مجلس تقریبا یک پارچه موافق طرح رتبه بندی معلمان است

وی ادامه داد: رهبر عزیز انقلاب هم در سیاست های ابلاغی حوزه آموزش وپرورش در سال ۹۲ اجرای طرح رتبه بندی معلمان را نیز متذکر شده بودند، پس از حداقل ۸ سال با فراز و نشیب‌های بسیار این روزها طرح رتبه بندی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است. در اینجا تاسف خود را از اظهارات برخی از افراد کم اطلاع خارج از مجلس ابراز کنم به دلیل عدم شناخت مجلس انقلابی اظهارات غیر کارشناسی می کنند، مجلس تقریبا یک پارچه موافق طرح رتبه بندی معلمان است، ملاحظه برخی همکاران در خصوص نحوه تامین مالی آن است وگرنه رای امروز نمایندگان به مواد و تبصره ها با آرای بالا گواه صداقت مجلس در این رابطه است.

این نماینده مجلس گفت: عزیزانی که در این حوزه فعالیت دارند الزاما باید مورد توجه قرار گیرد، تجربه جهانی پیش روی ما است، توسعه کشورهای ژاپن، آلمان و مالزی ثمره توجه به حوزه آموزش وپرورش است حال با این تفاوت ها آموزش و پرورش ما از چندین مسئله بنیاد رنج می‌برد.

یزدی خواه اظهارداشت: معمولا در بودجه سنواتی اعتبار کافی و لازم را برای پاداش پایان خدمت معلمان در نظر نمی‌گیرند در همه دستگاه های دولتی پاداش پایان ۳۰ سال خدمت کارکنان خود را با آخرین حقوق به حساب فرد واریز می کنند اما در آموزش و پرورش اینگونه نیست. در خلال سالهای گذشته پاداش ها با یک یا دو سال تاخیر گاهی هم به صورت درستی پرداخت می‌شده است، پاداش سال قبل که باید شهریور سال گذشته پرداخت می‌شد پس از ۱۴ ماه هنوز پرداخت نشده است.از همین تریبون به سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای پیش بینی اعتبار این موضوع برای سال های آینده تذکر می دهم.

معاونت اقتصادی در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شود

وی بیان کرد: هر معاونت وزارت آموزش و پروش سنگینی کار یک وزارتخانه را دارد، سازمان امور استخدامی کشور باید در خصوص چارت تشکیلاتی آموزش و پرورش هم در تعداد معاونت ها و هم ایجاد معاونت اقتصادی تجدید نظر کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس گفت: تهران حوزه ای است که به قول معروف "بیرونش را مردمان را کشته است و در داخل ما را"، تهران ظاهری پرطمطراق دارد اما مشکلات آن عمیق است و بی داد می‌کند همه جای تهران ولنجک، پارک وی و نیاوران نیست، تهران دره فرحزاد دارد، بیغوله های محمود آباد را دارد مشکلات و آسیب های اجتماعی، حاشیه نشینی، مسائل زیست محیطی آن مثنوی ۷۰ من کاغذ است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: از ۵۲ درصد سهم واریزی کل مالیات کشور کمتر از دو درصد آن سهم تهران برای پروژه های عمرانی است در باب شهرستان ری با جمعیت ۸۰۰ هزار نفری که سریز مشکلات پایتخت کشور را جمع کرده است از مراکز نگهداری وسایل نقلیه فرسوده، کمپ های مجاز و غیر مجاز ترک معتادین، جاری بودن روان آب ها و فاضلاب ها، مراکز دفن زباله تهران با دریافت ۸ هزار تن زباله در تهران، وجود تنها یک آرامستان برای شهری با جمعیت ۹ میلیون نفر و معضلاب خاص آن آلودگی هوا، مسائل محیط زیست محیطی از جمله مشکلات شهرستان ری است، امید است فاصله شمال تا جنوب تهران با اقدامات دولت سیزدهم کاهش یابد.

رئیس سازمان صدا و سیما غارت فرهنگی را در سریال های شبکه خانگی مشاهده کند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: با توجه به مسئولیت رئیس سازمان صدا و سیما در حوزه شبکه فیلم های خانگی از ایشان تقاضا دارم به لحاظ مسئولیت به همراه خانواده یا معاونین برخی از این فیلم ها را مشاهده کند، سریال هایی مانند میدان سرخ، ملکه گدایان و زخم کاری، تا غارت فرهنگی را در این سریال ها شاهد باشد.

کد خبر 5331445

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مجلس یازدهم سازمان صدا و سیما سازمان مدیریت و برنامه ریزی انقلاب وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی وزارت امور خارجه ایران افغانستان حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم سیدابراهیم رئیسی برجام صحن مجلس محمد مخبر محمد باقر قالیباف شورای نگهبان ارتش جمهوری اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران ایالات متحده امریکا طرح رتبه بندی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۴۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ستادهای ثبت‌نام برای محدوده‌بندی جغرافیایی مدارس با خانواده‌ها همراهی خواهند کرد، گفت: مهر امسال چالش کمبود معلم نداریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی فرهادی امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه 980 هزار نفر از کارکنان آموزش و پرورش رتبه‌بندی شدند، اظهار کرد: 92 درصد کارکنان در بخش آموزش فعال هستند.

وی افزود: معلمان نمونه هر سال در هفته معلم انتخاب می‌شوند و امسال تلاش شد نحوه شناسایی اینگونه نباشد که معلم خود را برای نمونه بودن کاندیدا کند بلکه آموزش و پرورش از طریق نظرخواهی از سایر معلمان، دانش‌آموزان و والدین، معلمان نمونه را شناسایی کرد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: 93 هزار معلم در سطح مدارس به عنوان نمونه شناسایی شدند، 2317 معلم نمونه در سطح مناطق معرفی شدند و 159 نفر در دوره‌های تحصیلی مختلف در گروه معلم و 160 نفر در گروه کیفیت‌بخشی به عنوان نمونه در بخش استانی معرفی شدند. در بخش کشوری 20 نفر به عنوان معلم نمونه شناسایی شدند که 15 نفر معلم و 5 نفر در گروه‌های کیفیت‌بخشی یعنی مشاور، مربی تربیت بدنی و امور تربیتی هستند.

فرهادی بیان کرد: معلمان نمونه روز دوشنبه با رئیس جمهور دیدار دارند همچنین با رهبر انقلاب دیدار خواهند داشت.

وی ادامه داد: با شناسایی معلمان نمونه به دنبال تقویت خلاقیت هستیم همچنین آنها را به عنوان افراد برتر در عرصه تعلیم و تربیت معرفی می‌کنیم و برای نخستین بار این افراد در کانون‌های ارزیابی در معرض بررسی قرار گرفتند.

رشد 35 درصدی ساخت مدرسه

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در سال 1402، در ساخت مدارس 35 درصد رشد داشتیم، 6768 مدرسه ساختیم، گفت: به طور میانگین هر 8 روز یک مدرسه ساخته شد و 192 هنرستان ساخته شد همچنین مشارکت خیران در بحث مدرسه‌سازی 300 درصد افزایش داشت و 11هزار  میلیارد تومان مشارکت مالی داشتند.

فرهادی ادامه داد: بعد از 10 سال وقفه در توزیع شیر مدارس شاهد توزیع شیر رایگان بودیم و 200 نوبت شیر رایگان برای 8 میلیون دانش‌آموز دوره ابتدایی توزیع شد.

185 هزار استخدام در 2 سال

وی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی فعلی و سال گذشته، 185 هزار ردیف استخدامی در قالب دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان و رجایی و آزمون استخدامی ماده 28 صادر شد، افزود: مهر امسال 32 هزار دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان و رجایی تحصیل خواهند کرد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: 6 هزار سند مالکیت برای مدارس و املاک آموزش و پرورش دریافت کردیم که بیشترین سند مربوط به استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و کردستان است.

فرهادی افزود: مهر امسال چالش کمبود معلم را که به واسطه جذب نامناسب از سال 92 تا 97 رخ داده بود را نخواهیم داشت و به جای کمبود معلم باید به فکر تامین کیفیت در مدارس باشیم.

وی درباره تراکم دانش‌آموزان در کلاس‌های درس دوره ابتدایی گفت: 47 درصد مدارس ابتدایی تراکم کمتر از 26 نفر دارند،  38 درصد مدارس از 26 تا 35 نفر دانش‌آموز دارند و کمتر از 2 درصد در مرز تراکم 40 نفر و بالاتر هستند‌.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره ایجاد سازمان رفاهی و اقتصادی فرهنگیان گفت: آیین‌نامه آن در دولت تصویب شد و اکنون در حال بررسی است و به دنبال ایجاد رفاه در معیشت معلمان هستیم و به محض تصویب جزئیات آن اعلام خواهد شد.

فرهادی درباره بررسی سلامت روان معلمان تازه استخدام شده، بیان کرد: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش‌آموزان بسیار اندک است، در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمی، شخصیت و... بررسی می‌شود تا  با شخصیت آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شوند.

همراهی ستادهای ثبت‌نام در بحث محدوده‌بندی مدارس

وی درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان عنوان کرد: مدارس به جز آنهایی که برایشان مشخص است مانند سمپاد یا نمونه دولتی، اجازه برگزاری آزمون ندارند، سال گذشته ثبت‌نام الکترونیکی داشتیم که بسیاری از خانواده‌ها اینگونه اقدام کردند در بحث محدوده بندی جغرافیایی مدارس هم تلاش شده است تا حداکثر همکاری با خانواده‌ها انجام شود و قرار شد در برخی نقاط که محدوده به حدی است که خانواده‌ها در شعاع مدرسه قرار می‌‌گیرند، همراهی لازم انجام شود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به دنبال تقویت مدارس دولتی هستیم تا ثبت‌نام در مدارس غیردولتی به دلیل ترس از نبود کیفیت در مدارس دولتی نباشد، افزود: در تلاش هستیم تا مدارس دولتی را تقویت و در مدارس غیردولتی، نظارت را افزایش دهیم.

فرهادی درباره اینکه آیا انتخاب معلمان نمونه از مدارس غیردولتی هم انجام می‌شود، گفت: انتخاب معلمان نمونه فقط از مدارس دولتی است چون ما نماینده دولت هستیم همچنان انتظار داریم مدارس دولتی در رقابت با مدارس غیردولتی با کیفیت بتوانند اولیا را اقناع کنند که در این مدارس ثبت‌نام کنند.

وی با اشاره به اینکه رتبه‌بندی برای تمام معلمانی که مدارک خود را بارگذاری کردند، انجام شد، بیان کرد: رتبه‌بندی برای دولت بار مالی جدی دارد و نشان می‌دهد دولت به معیشت معلمان توجه دارد و معتقدیم با تقویت معیشت به طور مستقیم کیفیت آموزش و پرورش را خواهیم داشت.

تامین مسکن فرهنگیان

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره تامین مسکن فرهنگیان عنوان کرد: چند مسیر جود داشت از جمله ثبت‌نام در نهضت ملی مسکن که با نهادهای مربوطه صحبت کردیم تا معلمان در اولویت باشند همچنین در تمام استان‌ها معمان فاقد مسکن را شناسایی کردیم که بیش از 100 هزارنفر هستند همچنین در تفاهم‌نامه با وزارت راه و شهرسازی در 18 استان برای ساخت 50 تا 80 هزار واحد مسکونی اقدامات لازم  انجام شده است و آموزش و پرورش زمین‌های مازاد خود را برای این کار اختصاص داده است در استان‌هایی که ظرفیت نداشتیم، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که معلمان را برای تامین مسکن در اولویت قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان