Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز و دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این که خانه‌های خلاق و نوآوری در حوزه آموزش، مهارت افزایی، اشتغال و تولید فعال هستند، گفت: معاونت علمی از توسعه شرکت‌های خلاق هوش مصنوعی و مکاترونیک حمایت می‌کند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، پرویز کرمی در بازدیداز خانه خلاق و نوآوری موسیتو در حوزه مکاترونیک، هوش مصنوعی و رباتیک گفت: خانه‌های خلاق و نوآوری در ترویج فرهنگ نوآوری، فناوری و تبدیل ایده به محصول و خدمت دانش بنیان و خلاق نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانه‌های خلاق و نوآوری بستری هستند تا ضمن ارایه خدمات یادگیری، زمینه برای بروز ایده‌های نوآورانه و تبدیل ایده به پدیده سرگرمی آموزی و در نهایت شکل‌گیری شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان فراهم شود.

وی ادامه داد: خانه‌های خلاق و نوآوری در حوزه آموزش، مهارت افزایی، اشتغال و تولید فعال هستند و تمامی زمینه‌های بالقوه در حوزه خلاق از اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی گرفته تا حوزه فناوری‌های نرم مانند سرگرمی، گردشگری، تولید محتوای آموزشی، یادگیری، نوآوری‌های اجتماعی  را پوشش می‌دهند. خانه خلاق و نوآوری موسیتو نیز پلتفرمی نوآورانه و جذاب در حوزه آموزش و یادگیری و برای ترویج و توسعه دانش و فناوری هوش مصنوعی، رباتیک و حوزه‌های وابسته در میان گروه‌های نوجوان و جوان جامعه است.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با بیان این‌که خانه‌های خلاق و نوآوری می‌توانند ایده‌های خلاقانه و نوآورانه در مناطق محروم و کمتر برخوردارکشور را به مرحله ظهور و شکوفایی برسانند، ادامه داد: می توانیم در هر استانی از توان خانه‌های خلاق و نوآوری استفاده کنیم تا زیرساخت ها و امکانات لازم و هرآن چه که در این خانه‌های خلاق و نوآوری متمرکز شده تا ایده را به محصول و خدمت خلاق تبدیل کرده و نوجوانان را آموزش دهند، در سایر شهرها نیز پیاده سازی شود و نیروی انسانی جوان و خلاق سایر شهرها و استان‌های کشور نیز از این ظرفیت به خوبی بهره ببرند. برای همین منظور در سفرهای استانی رییس جمهوری ایران برای هر استان پنج خانه خلاق و نوآوری مصوب شده است که به همت فعالان زیست بوم نوآوری با کمک استانداران، پارک‌های علم و فناوری و بخش خصوصی راه اندازی می‌شود.

 

بستری برای توسعه فناوری‌های حوزه هوش مصنوعی و رباتیک

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خانه خلاق و نوآوری موسیتو، در  حوزه‌های فناورانه‌ای چون هوش مصنوعی، ربات‌ها، شبکه‌های عصبی و حس‌گرها فعالیت می‌کند و در حوزه رباتیک نیز در حوزه ملی و بین‌المللی دستاوردهایی داشته است. از محصولات ایران‌ساخت این خانه خلاق و نوآوری می‌توان از «ربات انسان‌نمای موسیتو» نام برد که از۳۴ درجه آزادی برخوردار است و از فناوری‌های مختلفی چون هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و حسگرها بهره می‌برد.

در حال حاضر در خانه خلاق و نوآوری چهار شرکت خلاق حضور دارند و در فضایی به وسعت ۶۰۰ متر مربعی ایده‌های نوآورانه خود را به محصول و خدمت تبدیل می‌کنند. استفاده از ظرفیت های مانند آموزش، مشاوره، فضای استقرار استارتاپ‌ها، کارگاه‌های اشتراکی، دوره‌های تخصصی کار با تجهیزات، مدیریت زمان، منابع انسانی و تیم سازی از خدماتی است که خانه خلاق و نوآوری موسیتو به مخاطبان و شرکت‌های خلاق مستقر ارایه می‌دهد.

کمک به آموزش، یادگیری و سرگرمی‌آموزی از اهداف اصلی خانه خلاق و نوۀآوری موسیتو در کنار شکل‌دهی به شرکت‌های خلاق است، خانه خلاق و نوآوری موسیتو در باغ کتاب تهران مستقر است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: پرویز کرمی ، شرکت های خلاق ، مرکز ارتباطات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرویز کرمی شرکت های خلاق مرکز ارتباطات خانه های خلاق و نوآوری شرکت های خلاق هوش مصنوعی معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۲۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال