Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌ کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: با حدود ۲۵۵۶ مربی و معاون پرورشی و ۶۷۴ مشاور در مجموع ۳۲۳۰ نفر در حوزه پرورشی فعال هستند.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان، مهدی نم‌نبات، صبح امروز در گردهمایی مدیران و رؤسای آموزش و پرورش استان اصفهان، با اشاره به کمبود نیرو در حوزه معاونت پرورشی، اظهار کرد: در معاونت پرورشی آموزش و پرورش استان اصفهان، سه اداره قرآن و عترت و نماز، اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی و در نهایت، اداره امور تربیتی مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و یک مرکز مشاوره و دو اردوگاه استانی در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مجموع حدود ۲۵۵۶ مربی و معاون پرورشی و ۶۷۴ مشاور داریم که با این حساب، جمعاً ۳۲۳۰ نفر در حوزه پرورشی فعال هستند، با احتساب حدود شش هزار مدرسه، اگر به هر مدرسه، یک مشاور و یک مربی پرورشی بدهیم، به ازای هر مدرسه تقریباً فقط یک سوم نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان اضافه کرد: امسال ۰.۶ درصد ورودی دانشگاه فرهنگیان، ویژه بخش پرورشی است، متوسط کشوری ورودی بخش پرورشی به دانشگاه فرهنگیان، ۰.۳ درصد است، یعنی اصفهان دو برابر متوسط کشور، سهمیه پرورشی دارد اما این مقدار، قابل قبول نیست.

وی خاطرنشان کرد: در بخش مادۀ ۲۸ هم تا این لحظه در خصوص تعداد افراد جذب شده در حوزه معاونت پرورشی، چیزی مشخص نیست و بخش دیگری که معاونت پرورشی می‌تواند نیرو جذب کند، بحث انتقالی‌ها و بخش دیگر، تغییر رسته است.

نم‌نبات گفت: سقف ۲۶ سال سابقه برای ورود به معاونت پرورشی برداشته شده است؛ یعنی افراد با سابقه بیشتر از این هم می‌توانند به فعالیت در معاونت پرورشی ورود کنند.

وی با اشاره به لزوم آموزش معاونین و مربیان پرورشی گفت: برنامه‌ای که برای افراد شاغل تحت عنوان معاونت پرورشی در نواحی و مناطق داریم، آموزش آن‌ها است، برخی کارشناسان پرورشی منطقه، از بین افرادی هستند که در بین کادر مدرسه مشغول به کار بودند و اگر ندانسته وارد معاونت پرورشی بشوند، برنامه‌ها به درستی اجرا نمی‌شوند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: برای همین هم در ابتدای جذب افراد در معاونت پرورشی، به آن‌ها آموزش می‌دهیم تا وظایف خود را به درستی انجام دهند، امیدواریم با آموزش نیروهای خبره و ورود همکاران فرهنگی به حوزه معاونت پرورشی، مشکل کمبود نیرو در معاونت پرورشی به زودی حل شود.

کد خبر 586628

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فعالیت در حوزه پرورشی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کل آموزش و پرورش استان اصفهان معاونت پرورشی معاون پرورشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • صدور ۲ هشدار نارنجی و زرد با وقوع تندباد لحظه‌ای و رعدوبرق در اصفهان
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • ۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • هشت معلم نمونه استان ایلام تجلیل می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • خصوصیات شهید مطهری باید برای معلمین الگو باشد
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان