Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@23:40:29 GMT

لزوم فعالیت پژوهش‌سراها به‌ عنوان مراکز دانش‌بنیان

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۰۵۴۵

لزوم فعالیت پژوهش‌سراها به‌ عنوان مراکز دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف نوری، در نشست با مدیران و کارکنان معاونت آموزش متوسطه که در ساختمان شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: در راستای سیاست‌های دولت سیزدهم، برای مردمی کردن آموزش و پرورش باید بیش‌ازپیش تلاش کنیم.

وی افزود: مهم‌ترین کار در حوزه فنی و حرفه‌ای، شبکه‌سازی است تا شبکه‌ها در راستای اهداف این حوزه قدم بردارند، البته دانش آموزان و معلمان بخشی از این شبکه خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه‌های دانش آموزان باید در حوزه‌های مختلف ایجاد شود و قطعاً شبکه‌سازی موجب موفقیت در اجرای طرح خواهد شد.

وی بر تقویت روحیه امیدواری در معلمان تأکید و ادامه داد: شبکه‌های غیررسمی در مقایسه با شبکه‌های رسمی کارایی بیشتری دارند و امروزه دنیا به این سمت حرکت می‌کند. طرح خواهرخواندگی هم نوعی از شبکه‌سازی موفق است. همچنین شبکه اولیای دانش‌آموز در فرآیند تعلیم و تربیت مهم و مؤثر است.

وی با تأکید بر نقش گروه‌های آموزشی در افزایش کیفیت کارآموزشی معلمان و دانش‌افزایی اظهار کرد: گروه‌های آموزشی یکی از مجموعه‌هایی است که در حوزه‌های مختلف می‌تواند حضورداشته باشد و باید از گروه‌های آموزشی به‌عنوان ارزیابان حرفه‌ای در تعیین صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان استفاده کرد.

وی با اشاره به اهمیت پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی گفت: شبکه پژوهش‌سراها به‌عنوان مراکز دانش‌بنیان باید فعالیت کنند، راه‌اندازی مجتمع‌های روستایی نیز مورد خوبی است که باید پیگیری شود.

نوری افزود: پیوست فرهنگی برای اجرایی کردن طرح‌ها و برنامه‌ها امری ضروری است، بنابراین معاونت آموزشی باید با همکاری معاونت پرورشی در این زمینه اقدام کند. شبکه‌سازی مهم‌ترین کاری است که می‌تواند به اجرای طرح‌ها به این معاونت کمک کند، لذا استفاده از ظرفیت اجتماعی شرکت‌هایی که نیرو برای آن تربیت می‌کنید از راهکارهای مؤثر است.

معاون آموزش متوسطه نیز در این دیدار گفت: رویکرد مهارت‌آموزی و کارآفرینی، مهم‌ترین رویکرد این معاونت است، لذا در این راستا فعالیت‌هایی را در قالب عدالت آموزشی و تربیتی و کیفیت‌بخشی به آموزش‌ها را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی افزود: آزمون‌های مدارس نمونه دولتی را با رویکرد عدالت آموزشی برگزار کردیم و سهمیه قابل‌توجهی را به روستاها و مناطق محروم تخصیص دادیم.

محمدمهدی کاظمی ادامه داد: در سال جاری بیش از ۲۳ هزار دانش‌آموز جامانده از تحصیل را تحت پوشش قراردادیم.

معاون آموزش متوسطه از تلاش برای کیفیت‌بخشی به علوم انسانی خبر داد و افزود: در راستای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، تفاهم‌نامه‌هایی با برخی دستگاه‌ها منعقد شده است.

شایان‌ذکر است، قبل از این دیدار وزیر آموزش و پرورش از حوزه مختلف معاونت آموزش متوسطه بازدید و از نزدیک با تعدادی از کارکنان در خصوص برنامه‌ها گفت‌وگو کرد.

کد خبر 5546150 علی قدمی

منبع: مهر

کلیدواژه: معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش یوسف نوری شرکت های دانش بنیان شهرداری تهران شورای شهر تهران علیرضا زاکانی آلودگی هوا هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گردشگری شهردار تهران میراث فرهنگی سازمان بازرسی کل کشور شورای شهر نیروی انتظامی بهزیستی سازمان محیط زیست ترافیک آموزش متوسطه شبکه سازی شبکه ها حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی شامگاه دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: امروز می‌بینیم صفحات زرین تاریخ پرافتخار کشورمان به نام کردستان و مردمانش مزین است و مردمی که در پای نظام و انقلاب اسلامی و کشور خود بایستند و به توطئه دشمن اهمیتی ندهند سرمایه اصلی نظام اسلامی محسوب می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حضور باشکوه مردم حرف زیادی برای گفتن داشت و وفاق، همدلی و هم افزایی مثال‌زدنی بین مسوولان عالی این استان بسترساز توسعه استان است.

عظیمی محقق شدن برخی از مطالبات دهه گذشته مردم در این دولت را ترسیمی از توجه دولت به مردم خواند و گفت: این مهم بازتاب خوبی در سطح کشور داشته است.

فعالیت ۴۸۰۰ کارگاه آموزشی در کشور

وی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی و ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، تصریح کرد: واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم از افتخارات قابل توجه این سازمان است که می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار دهد و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی که در شعار امسال بر آن تاکید شده است، در دولت سیزدهم که خود را با کلیدواژه مقدس مردمی بودن معرفی کرده با هوشمندی مورد توجه قرار گرفته و خوشبختانه در این راستا حرکت‌های خوبی انجام شده است.

۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور فعال است

عظیمی اعلام کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کردند و هم‌اکنون بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

وی تصریح کرد: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد و ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور اذعان کرد: آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال‌سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ما در حوزه آموزش مهارت حرف برای گفتن داریم.

۴۰ هزار مربی توانمند فنی حرفه‌ای در کشور فعالیت دارند

عظیمی اذعان کرد: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش، بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است و اقدامات خوبی در وزارتخانه در سطح کلان در حال انجام است که این اقدامات در راستای تحقق و پاسخگویی مطالبه به حق مردم یعنی موضوع اشتغال دنبال می‌شود.

عظیمی کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و گفت: در دیدار کارگزاران با رهبر معظم انقلاب رییس جمهور تشریح و رهبری این مهم را تائید فرمودند.

وی تصریح کرد: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود.

رییس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با بیان اینکه در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم، اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

کد خبر 6092536

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم