Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه با هدف نظام سازی و ارتقای آمار و اطلاعات و فعالیت‌های پژوهشی مرتبط با آموزش عالی امضا شد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا به نقل از  مرکز روابط عمومی معاونت علمی و فناوری، این تفاهم‌نامه به امضای مهدی الیاسی معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و علی باقر طاهری نیا رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد زمینه‌های مشارکت و همکاری، انتقال تجربیات و بهره‌مندی از توانایی‌های علمی، مشاوره‌ای و اجرایی طرفین برای ارتقای آمار و اطلاعات و فعالیت‌های پژوهشی مرتبط با آموزش عالی از اهداف تفاهم‌نامه همکاری موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

در حاشیه عقد تفاهم‌نامه، مهدی الیاسی معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه فقدان مرجع اطلاعاتی در حوزه آموزش عالی و نخبگان در کشور یک خلا محسوب می‌شود، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از فعالیت نهادهای مرجع اطلاعاتی در حوزه آموزش عالی و فناوری و برای انتشار آمارهای معتبر  و پشتیبان تصمیم‌گیری حمایت می‌کند.

معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه مهاجرت و گردش نخبگانی، رصد اشتغال و کارآفرینی فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها از موضوعات اصلی همکاری در این تفاهم‌نامه است، افزود: این تفاهم‌نامه تلاشی در راستای ارتقای نظام آمار و اطلاعات آموزش عالی نظیر واقعی سازی و به‌روزرسانی آمار دانشجویان غیر ایرانی، آمار مهاجرت و گردش نخبگان و فارغ‌التحصیلان آموزش عالی و رصد اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها است.

ارتقای نظام آمار و اطلاعات نخبگان و آموزش عالی از مسائل مهم حوزه علم و فناوری است

علی باقر طاهری نیا رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی در ادامه این مراسم با بیان اینکه دغدغه‌های ملی در نظام آمار و اطلاعات باید مورد مطالعه قرار گیرند، گفت: این موسسه با 54 سال سابقه به‌عنوان کانون تفکر آموزش عالی و مرجع رسمی آمار آموزش عالی شناخته می‌شود و تاکنون در پروژه‌های کلان کشور نیز مشارکت داشته و دارد.

وی با اشاره به اینکه موسسه در رفع چالش‌ها و مسائل ملی مصمم است، افزود: استقرار نظام آمار و اطلاعات آموزش عالی، رصد اشتغال دانش‌آموختگان در حوزه‌های مختلف و سنجش نگرش دانشگاهیان در خصوص مسائل و تحولات جامعه می‌تواند از زمینه‌های مناسب در این تفاهم‌نامه باشد.

اشتغال به حدود 130 هزار دانشجوی غیر ایرانی در کشور

همچنین، در این جلسه آمار دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور، به‌عنوان معیاری از کیفیت آموزش عالی  مورد اشاره قرار گرفت. بر اساس اعلام دکتر طاهری‌نیا، با به‌روزرسانی و واقعی سازی آمار این شاخص بت همکاری دانشگاه آزاد، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در سال تحصیلی 1400-1401 حدود 130 هزار نفر دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های کشور تحصیل می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش عالی علم و فناوری آموزش برنامه ریزی اطلاعات همکاری آمار پژوهش دوجانبه تفاهم نامه نظام سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نظام آمار و اطلاعات تفاهم نامه آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۱۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی